Quatre Escoles NINOS reconegudes als Premis Sambori 2015

28 juliol 2015

Xàtiva, Meliana, Albal i Alfafar han segut les escoles reconegudes als Premis Sambori. Per La Costera, l’Horta Nord i l’Horta Sud, respectivament, les Escoles infantils Ninos un any mes hem destacat en la categoria d’infantil, en aquets premi que per a nosaltres es un reconeixement al treball que com a escola de servei públic i en valencià fem dia a dia a les nostres aules, amb les nostres famílies i amb el nostre entorn.

Cal destacar que a banda dels premis que en cada comarca han rebut les escoles de Xàtiva, Meliana i Albal, l’Escola Infantil Municipal Ninos “Porta Sud” d’Alfafar ha estat reconeguda amb el premi Empar Granell un reconeixement que posa en valor el projecte educatiu que es treballa amb el conte. “Per a nosaltres es un orgull rebre este premi que du el nom de la mestra de mestres; que ens deia que els bons i les bones docents son els que van amb un somriure a classe, els que creuen que sempre poden aprendre de l’alumnat i als que els agrada innovar cada nou curs. En Ninos ens agrada ser d’eixa classe de docents i per això ens fa tanta il·lusió rebre este reconeixement” comenta Ariadna Suay, coordinadora de l’escola d’Alfafar. Amés es un premi que reconeix a nivell pedagògic el treball que també es pot fer i així fem a les Escoles NINOS a l’etapa 0-3 anys.