Les Escoles Infantils Ninos comencen el nou curs escolar

31 agost 2015

Plens i plenes d’il·lusió, les 15 Escoles Infantils Ninos hem començat aquest dimarts 1 de setembre el nou curs escolar. Amb una oferta completa des del principi de curs, que engloba les vesprades, sense cost addicional per a les famílies, així com els horaris de conciliació (des de les 8 del matí fins a les 20 hores de la vesprada, segons el centre). L’equip educatiu dels centres ha donat la benvinguda a les famílies, que han compartit les primeres jornades amb els xiquets i les xiquetes, amb l’objectiu d’afavorir l’adaptació.

Amb una mirada compromesa amb la importància de l’educació infantil i amb el convenciment de tenir un excel·lent projecte educatiu, en les escoles Ninos treballem amb l’objectiu de traure el millor de cada xiquet i xiqueta, en un entorn que es preocupa al màxim per l’afectivitat i el benestar dels infants.