Ninos presenta el seu Projecte Educatiu a la Universitat Jaume I

01 octubre 2015

Dilluns passat 28 de setembre, les nostres companyes Virginia Sanjaime i Lydia Sellés Coordinadora de l’Escola Infantil Municipal de Chiva i Assessora Pedagògica respectivament, van acudir a la Universitat Jaume I de Castelló para a presentar a l’alumnat de segon curs del Grau de Magisteri d’Infantil, el projecte educatiu de les Escoles Infantils NINOS.

Van exposar les bases metodològiques del projecte i el seu desenvolupament competencial. Centrant la seua intervenció en l’experimentació, que és una clau metodològica del projecte.

Des de l’àmbit emocional el desenvolupament de les experiències del projecte Ninos, pretén provocar i seduir, generant un univers de possibilitats d’acció. El nostre projecte educatiu és un projecte jove i innovador, amb sòlides bases metodològiques que atenen adequadament al desenvolupament biopsicosocial de les criatures.

Fotos, vídeos explicatius i determinades dinàmiques van fer que l’alumnat gaudira d’una jornada molt enriquidora on es van generar experiències molt participatives i boniques.

Esperem haver deixat una llavor en l’alumnat perquè en el seu futur professional tinguem noves mirades a l’hora d’exercir la seua vocació.