El conseller d’Economia Sostenible i el president de la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, visiten la seu central de les Escoles Infantils Ninos.

20 octubre 2015

En una visita emmarcada dins d’una sèrie que té per objectiu donar a conèixer de manera detallada i variada la realitat del sector cooperatiu valencià, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, va visitar el dia d’ahir les Cooperatives Consum, Florida Grup Educatiu Cooperatiu i Anecoop.

Durant la seua visita a Florida, el conseller va tenir l’oportunitat de visitar les instal·lacions dels serveis centrals de les Escoles Infantils Ninos, aproximant-se a la realitat de la nostra cooperativa, una de les pioneres del sector. A més va conèixer unes pinzellades del model educatiu que desenvolupem a les escoles i es va interessar pel Pla d’Igualtat que integrem en els centres i fem extensible al nostre entorn.

El conseller ha destacat que per a la Conselleria “el cooperativisme és un paradigma econòmic que cal seguir. “Es tracta d’un model d’excel·lència, col·laboratiu democràtic i col·lectiu que naix de l’esforç i del treball de tots i de totes i que fa una economia des de baix”.

En aquest sentit ha afegit, que “aquest model i el treball conjunt i col·laboratiu és el que hauria d’imperar en la nostra societat i en la nostra economia”.