Ninos en Ayora, una realitat.

20 octubre 2015

L’Escola Infantil Ninos Ayora, serà el primer centre associat a la Cooperativa NINOS GESTIO EDUCATIVA que obrirà les seues portes sota aquesta modalitat.

Sota la fórmula cooperativa, les tres sòcies, amb l’acompanyament de Ninos, projecten el que serà el primer centre homologat de la població. L’Escola Infantil Ninos Ayora que preveu la seua obertura al setembre de 2016 acollirà a 78 alumnes i alumnes d’entre 0 i 3 anys.

L’escola que naix sota els valors de les Escoles Infantils Ninos, té com a objectiu oferir un ensenyament de qualitat a les famílies. Un servei que compte amb els estàndards quant a instal·lacions i personal que marca la Conselleria d’Educació, la qual cosa la farà perceptora d’ajudes públiques.

Quant al projecte educatiu, la marca Ninos és garantia de qualitat i innovació educativa. Sota el desenvolupament del model Ninos l’alumnat de l’Escola Infantil Ninos Ayora tindrà l’oportunitat de desenvolupar tot el seu potencial.

El tret d’eixida va tenir lloc en la XV edició del Primer Tall de la Mel que es va celebrar a Ayora del 9 al 12 d’octubre, moment en el qual es va presentar a la població el projecte i en el qual Escola Infantil Ninos Ayora va organitzar una sèrie d’activitats i tallers. A més va oferir per als més xicotets i les més xicotetes espais adequats on van poder entre altres coses, experimentar, jugar lliurement, ser creatius…