Ninos Quart de Poblet, rep un premi pel seu hort escolar.

28 octubre 2015

Divendres passat, en el Real Jardí Botànic de Madrid, l’Escola Infantil Municipal de Quart de Poblet va ser premiada amb un accèssit (3r Premi), pel projecte d’Hort Escolar que desenvolupa al centre.

El guardó del qual volem destacar que també són partícips els nostres companys de l’Associació Inspirat, ja que el projecte el desenvolupem conjuntament, s’emmarca en la segona edició a nivell nacional del Premi Horts Escolars Ecològics que patrocinen la Fundació Triodos i l’Associació Vida Sana.

Sens dubte ha estat per a tots dos un orgull rebre aquest reconeixement sent la primera vegada que ens presentàvem i tractant-se d’un premi nacional en què exposaven els seus projectes més de 100 escoles.

Per descomptat ens presentàvem amb il·lusió, després d’un any treballant en aquest fantàstic projecte, compartint experiències que fomenten valors de respecte, cap al medi ambient, cap a un mateix i cap als altres.

El treball des Inspirat ha estat increïble, veure aquesta capacitat en persones amb discapacitats és sens dubte meravellós.

Continuarem amb el treball, continuarem col·laborant amb la integració, continuarem agraint l’oportunitat de treballar de la mà i continuarem intentant fer del món que ens envolta un món millor.

L’Hort Escolar Ecològic de l’Escola Infantil Municipal Ninos de Quart de Poblet és una realitat amb molta vida.