ninos - mostrat escoles cooperatives 01

Mos-tra’t: Escoles Cooperatives, un model d’autocupació.

29 gener 2016

Un any més, les Escoles Infantils Ninos hem estat present a les Jornades d’Orientació Professional MOS-TRA’T que organitza Florida Universitària. Com sempre este jornades donen l’oportunitat a l’alumnat de 4º de Grau, de conèixer totes les possibilitats que tenen al seu abast una vegada terminen la titulació.

Des de Ninos, Julia Gómez, Directora General de la Cooperativa ha enfocat la seua intervenció des del punt de vista de l’autoocupació, com una eixida professional més. En concret ho ha fet en el model cooperatiu. Ha explicat quina es la visió de les cooperatives dins de l’àmbit educatiu, que en defineix i en caracteritza. Ha ficat de manifest quins son el aspecte més positius del model respecte d’altres i quins son aquells un poc més problemàtic. Hens ha traslladat que tenim que tindre en compte prèviament a l’hora de pensar en un model d’autoocupació i quines accions hem de realitzar, si estem segurs/es de que volem triar eixe camí.

Per últim ha compartit amb tot el alumnat, el model d’Escola Associada Ninos. Un model que dona suport a totes aquelles persones que des de l’emprenedoria poden veure en Ninos i en la nostra metodologia una oportunitat d’obrir una escola amb el suport del saber fer i baix la nostra marca.