Ajudes de Conselleria fins al 22 de juliol

07 juliol 2016

El 22 de juliol, finalitza el termini per optar a les ajudes de la Conselleria d’Educació en l’escolarització de xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys.

Avui s’han publicat les bases de Conselleria d’Educació per la qual es convoquen les ajudes econòmiques destinades a l’escolarització en les escoles i centres d’Educació Infantil de primer cicle de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2016-2017. Això vol dir, que les famílies tindran fins al 22 de juliol, per sol·licitar aquestes ajudes.

Aquest any el criteri de distribució de les ajudes es farà en base a la renda. Fora del termini no es podrà comptar amb les ajudes de la Conselleria, la qual cosa suposarà un augment considerable en el cost de l’escolarització.

No pergues l’oportunitat, el nostre termini de Matrícula Online estarà obert fins al dia 22 de juliol. A partir d’aquesta data la matrícula es realitzarà presencialment a l’escola. Acudeix abans del dia 22 de juliol a la teua escola Ninos i informa’t de les subvencions.

Per a qualsevol consulta podeu també pots escriure’ns un correu a infoninos@escolesinfantilsninos.com o telefonar-nos al 96 184 21 16.