Comencem el curs 2016-2017

01 setembre 2016

Vida i il·lusió han inundat les 15 Escoles Infantils Ninos hui dijous 1 de setembre amb motiu de l’inici del nou curs escolar. Comencem amb moltes ganes i energies renovades.

L’adaptació dels xiquets i xiquetes en estes primeres jornades, la fem amb l’acompanyament dels familiars, aconseguint així fer més amens i acollidors estos primers dies. Així, cada nou alumne i nova alumna van coneixent els seus nous companys i noves companyes, a l’equip educatiu i les instal·lacions on disfrutaran, aprendran i creixeran durant els pròxims mesos, un entorn que es preocupa al màxim per l’afectivitat i el benestar dels infants.

Des del compromís amb l’educació infantil i el convenciment de tindre un magnífic projecte educatiu, desitgem fermament des de les Escoles Ninos que estos primers dies siguen inoblidables i plens d’afecte per a cada infant.