UNICEF GUARDONA A NINOS GESTIÓ EDUCATIVA, COOP.V.

21 octubre 2016

logo-unicef-70El Comitè Espanyol d’UNICEF ha comunicat el reconeixement a les Escoles Infantils Ninos, per la iniciativa “Setmana de la Primera Infància” una decisió presa per la Secretaria Permanent del Programa Ciutats Amigues de la Infància.

En paraules d’UNICEF “Obtenir el reconeixement de Bones Pràctiques evidència la seua tasca en la implementació d’accions o programes que garanteixin l’aplicació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant i per tant, contribueixen a millorar el benestar de la infància i adolescència. A més són fonts d’inspiració per a altres localitats i generadores de coneixement i del saber fer “.

“Aquest reconeixement ens impulsa a continuar treballant perquè tant les nostres famílies, com el nostre entorn (administracions públiques, associacions i la societat en general) siguen conscients de la necessitat de cuidar i oferir el millor que tenim als xiquets i xiquetes. Des de les Escoles Infantils Ninos creiem en la força i el poder de l’educació i apostem des del treball diari, per ser nosaltres mateixes les que li donem dia a dia la gran importància que té” comenta Júlia Gómez, Directora de Ninos.