Les Escoles Infantils Ninos guardonades per UNICEF per l’experiència “Setmana de la Primera Infància”

17 novembre 2016

A la ciutat de Santander, aquest dimarts 15 de novembre, ha tingut lloc l’acte de lliurament de reconeixements per part d’UNICEF a aquells ajuntaments i entitats que mostrem un compromís especial amb la infància. A més de concedir i renovar els segells de Ciutats Amigues de la Infància, s’han lliurat diferents reconeixements per bones pràctiques a diferents entitats i municipis al VIII Certamen de Bones Pràctiques, Drets de la Infància i Política Municipal, un concurs en què es reconeix a projectes o actuacions exemplars a favor de la infància i l’adolescència, dutes a terme per governs locals i altres entitats públiques i privades.

En aquest cas a les Escoles Infantils Ninos se’ns ha reconegut el projecte de la Setmana de la Primera Infància, que cada any desenvolupem en un municipi diferent.
Un projecte que pretén alçar la veu de la primera infància fent visible la seua potencialitat.
Això ens ajuda a treballar cada vegada amb més força, perquè caminem en el camí correcte.

Els reconeixements CAI (Ciutats Amigues de la Infància) i de Bones Pràctiques es concedixen cada dos anys després d’un procés d’avaluació als municipis i institucions que es presenten a la convocatòria del programa. D’esta manera, s’analitza que les línies d’actuació de la política pública dissenyada en relació a la infància i l’adolescència s’ajusten als requisits exigits.

És un gran honor per a la nostra entitat rebre este premi que avala el nostre treball ben fet i la passió per l’educació infantil.