Presentació de “El sabor del soroll” al Claustre d’AKOE

25 novembre 2016

Un any més, hem participat en el Claustre d’AKOE, un espai per a compartir experiències que fem en les nostres escoles. Enguany el tema ha sigut la pedagogia de Freinet.

Ninos ha presentat “El sabor del soroll”. Una experiència per a experimentar amb objectes de la vida quotidiana: l’atreviment de trencar prejudicis, la diversió de descobrir les propietats del so i també del silenci, les sensacions que ens provoca el tacte del metall i de la fusta, el pes dels objectes , relacionar que les diferents formes tenen diferents sons…

Parlàrem, de recomanacions pràctiques, de cóm fer instal·lacions musicals al pati de les escoles, i revisàrem les tècniques de Freinet vinculades a aquest proposta. Fou una jornada molt enriquidora que repetirem moltes més vegades.

Gràcies a La Comarcal per obrir les seues portes i oferir-nos una  dolça vesprada.