S’inaugura l’Espai d Telles en Alacant.

05 juny 2017

Un projecte en el que Ninos col·labora i que suposa l’obertura d’un nou espai d’art per a xiquets i xiquetes.

Dins del programa “Comencem de 0”, específicament dirigit al segment de 0 a 3 anys, s’emmarca l’obertura de l’Espai d Telles al MUBAG. Amb l’objectiu d’oferir activitats culturals, atractives i de qualitat per a un tipus de públic que habitualment no troba en els museus i centres d’art un lloc propi, es presenta un espai pioner que invita a participar, sentir, observar, descobrir i recórrer.

El pròxim dia 6 de juny, a les 10:30 hores, el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà Ibàñez, el president de la Diputació d’Alacant, César Sánchez Pérez, i el director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, vos conviden a la inauguració de l’Espai d Telles al Museu de Belles Arts Gravina d’Alacant (MUBAG), al carrer Gravina, 13-15 Alacant.