Jornades d'acollida La Font Escoles Infantils Ninos

Aprendre és una aventura emocionant

12 setembre 2017

Descobrir, aprendre, jugar, compartir, experimentar…  Cada dia explorem el món amb una mirada lliure, activa i constructora. Escoles Infantils Ninos ja ha començat el període d’acolliment d’un curs que, sens dubte, serà una experiència inoblidable.

Acompanyem primer a les famílies i a poc a poc als seus grans tresors en l’emocionant experiència d’anar a escola, en la gran aventura d’aprendre coses noves i en la màgia de viure les seues experiències per descobrir aquest nou món.

Els nostres centres educatius obrin les seues portes per a convertir-se una vegada més en un espai d’acollida a la primera infància obert als sentiments, les emocions, la creació, l’exploració i el descobriment a través de la curiositat.

Encetem una nova etapa per a viure amb un somriure, jugar amb la imaginació i obrir el nostre cor a les emocions d’aprendre cada dia.

Feliç aprenentatge a tots i totes!