Ninos s’adhereix al pacte valencià contra la violència masclista

22 setembre 2017

Ninos Escoles Infantils s’ha adherit al Pacte Valencià contra la Violència de gènere i masclista. En signar aquest acord, Ninos es compromet a continuar impulsant accions encaminades a la sensibilització en l’àmbit educatiu amb perspectiva de gènere.

Amb el pacte, al qual s’ha adherit la xarxa de centres de Ninos, es referma el compromís d’aquest projecte en promoure la coeducació, convivència i gestió de les emocions des d’edats primerenques.

D’aquesta manera, el professorat del centre fomentarà dinàmiques que permeten generar noves formes de relacionar-se i de desenvolupar habilitats socials, de comunicació i resolució de conflictes com a eina de prevenció de la violència de gènere en la societat.

Ninos se suma al pacte contra la violència masclista com a entitat que creu i genera espais per a promoure aquesta sensibilització, i convida a la resta de la societat i persones sensibilitzades a signar el compromís amb el pacte a títol individual.