20 de novembre dia internacional del xiquet i la xiqueta

20 novembre 2017

Avui és un dia important per a tota la família NINOS. El 20 de novembre festegem la Declaració dels Drets de la infància.

En totes les Escoles Infantils Ninos celebrem aquest dia perquè som motor del procés de canvi social, d’una revolució silenciosa que provocarà canvis en les generacions futures i nosaltres som qui, amb les nostres accions actuals, farem possible un món respectuós amb els xiquets i les xiquetes; siga quin siga el seu gènere, família,  religió, economia…

Cada activitat, cada taller, cada experiència que realitzem en les escoles és un pas més cap a la visibilització dels Drets de la infància.

Aquest, és un dia dedicat a tots els xiquets i xiquetes del món, que ens motiva per a fer una crida d´atenció, donar a conèixer els drets de la infància i treballar perquè la consecució d´aquests drets es convertisca en una realitat a nivell mundial. 54 articles, que son 54 desitjos de pau, de respecte, de comunicació, de consideració de xiquets i xiquetes com a ciutadans de dret.

« No hi ha causa que siga mereixedora de la més alta prioritat que la protecció i el desenvolupament del xiquet, de qui depenen la supervivència, l’estabilitat i el progrés de totes les nacions i, de fet, de la civilització humana ». Cita de La Cumbre Mundial a favor de la infància, 1990.

Per tot açò, és una bona ocasió per a felicitar també als equips de professionals que tenim al capdavant de les Escoles Infantils Ninos pel treball que desenvolupen, perquè no solament en aquest dia sinó en els 365 dies de l´any, fan possible que el respecte als drets de la infància es convertisca en una realitat.

Cuidem de la infància