Dia Internacional de la Ciutat Educadora

04 desembre 2017

El passat 30 de novembre vam celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. Les Escoles Infantils Ninos, estem present en algunes poblacions que ostenten aquest reconeixement i com a part fonamental del sistema educatiu contribuïm amb moltes iniciatives que posen en el centre del pensament les necessitats i els drets dels infants.

Entre d’altres activitats aquets 30 de novembre vam acompanyar a l’Ajuntament d’Alfafar que amb motiu d’esta data va presentar a la població i a les direccions dels centres educatiu dos projectes que es duran a terme durant el pròxim any. El projecte “RECREA, la teua Ciutat Educadora” i “Red Coratge”  per promoure la prevenció e intervenció per a la convivència entre iguals.

A més l’acte va concloure amb la lectura del manifest “Dret a la Ciutat Educadora”