L’Escola Infantil Ninos d’Ayora ja és una realitat

29 desembre 2017

Ninos Ayora, el primer projecte d’escola associada de la xarxa d’Escoles Ninos, ja s’ha convertit en una realitat. El centre que es troba situat a les rodalies a la zona escolar de la població donarà resposta a l’escolarització d’alumnat de 0 a 3 anys amb una oferta de 78 places escolars.

L’Escola Infantil naix amb la idea d’oferir un servei de qualitat a les famílies amb fills i filles de menys de tres anys i amb la tasca fonamental d’afavorir i aconseguir un òptim desenvolupament afectiu i ple de les xiquets i xiquetes així com conciliar la vida familiar i laboral. Convertint-se en l’única oferta homologada per Conselleria de la població.

Les obres del centre avancen a bon ritme, i entrarà en funcionament el proper curs escolar. El seu llançaments es preveu per a finals de març de 2018.