DEIXA EMPREMPTA, ESTIMA MOLT

12 febrer 2018

Com ja sabeu, a Ninos mon peixet Picassent, sempre estem a la recerca de noves formes d´educació i aprenentatge, així que tenim el plaer aquest curs de poder compartir un projecte nomenat “moments interactius emocionals”. En aquesta ocasió comptem amb els i les joves del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de l’ajuntament d’Alcasser, el qual te com a objectiu últim, que joves entre 16 i 21 anys adquirixquen competències que afavorixquen la seva continuïtat al sistema educatiu o milloren el seu accés futur al món laboral.

Aquest projecte busca reforçar d´entre altres, una de les nostres competències que és “créixer convivint”, competència que busca el treball en equip, entorn i família. Doncs la vida és interacció. Una forma d´organització d´aula on es ficarà en valor la tendresa de la primera infància, el contacte i els vincles afectius, emocions, confessions, moments de joc, de complicitat, abraçades i molta, molta estima…..

Una experiència, on tant els nostres infants com els i les joves del programa han gaudit, però on tots i totes s´emportem; una petjada emocional difícil d´oblidar…MÀGICA!!