ESTRETIM VINCLES AMB UNICEF

12 febrer 2018

El passat 31 de gener rebem en l’Escola Infantil Municipal Ninos Monpeixet de Picassent, la visita del representant d’Aliances Corporatives d’UNICEF València. La visita és un pas més cap a la consolidació de la relació iniciada amb UNICEF de cara a compartir objectius comuns de protecció, impuls i promoció dels drets de la infància i més principalment aquells vinculats a l’àmbit educatiu. Este treball que portem anys realitzant des de les Escoles Infantils Ninos, i ja va obtindre un reconeixement per part d’UNICEF a les bones pràctiques en 2016, pretén culminar en un treball conjunt que done lloc a l’obtenció de la certificació com a Centres Referents en Educació en Drets de la Infància i Ciutadania Global, col·laborant conjunta i activament com a Escoles amigues de la Infància.