5è Aniversari Ninos Monpeixet de Picassent

06 març 2018

Per a tot l’equip humà que conformem l’Escola Infantil Municipal Ninos Monpeixet de Picassent, és un plaer convidar-vos a celebrar el nostre 5è Aniversari.

Des que s’obrirà l’escola al setembre de 2009, el centre ha anat formant a poc a poc part de la vida del poble, acompanyant en els seus primers passos, els vostres xiquets i xiquetes. En aquests anys són més de 800 els xiquets i xiquetes de la localitat que han passat per l’Escola Infantil Municipal de Picassent.

Per a nosaltres és sens dubte una autèntica satisfacció acompanyar-vos en els primers anys de la criança dels vostres fills i filles, i ho fem amb el màxim afecte i des del cor.

Ens agradaria comptar amb la vostra presència en la festa que hem organitzat per celebrar el nostre 5è Aniversari com a Ninos Monpeixet, ja que volem que siguen moments per estar junts, passar-ho bé i retrobar-nos amb l’antic alumnat.

Esperem que tingueu la mateixa il·lusió que nosaltres en compartir i celebrar tots i totes junts aquests moments.

VOS ESPEREM ! ! ! ! ! !