El dia de la Dona en Ninos. 8 de març

08 març 2018

Ens mobilitzem perquè som persones pacifistes i estem en contra de la violència de gènere, de les guerres i les fronteres que menyspreen i violen les vides de milers de dones i homes, xiquetes i xiquets.

Perquè volem un planeta sostenible per damunt dels interessos econòmics.

Perquè lluitem per la justícia social, la salut i l’educació fomentant la cura de xiquetes, xiquets i majors des de l’equitat i el respecte a la diversitat.

Perquè reivindiquem el dret a condicions de treball acordes a les responsabilitats i també el dret a conciliar la maternitat amb el món laboral.

Volem unir-nos i donar suport a una altra manera d’organitzar la vida, l’economia i les relacions arreu del món, perquè les injustícies ho són allà on passen.

Per les assassinades, les invisibles en la pesca o en la investigació, les que aguanten cada dia superant la fam en Somàlia, les xiquetes explotades sexualment, les esclavitzades en fàbriques que exporten a occident, les refugiades en situacions de desemparament, les segrestades per Boko Haram, les venudes per la pobresa de la família, les silenciades per opinar contra la injustícia, les presses per defensar els seus drets, les mutilades per l’ablació o per anar a l’escola com Malala, les renegades per costums culturals, les que lluiten cada dia per seguir endavant en llibertat.

Per totes, perquè no les oblidem.

El personal de Ninos s’afegeix a la Vaga del dia 8 de març, convocada per les diverses associacions de dones, arreu de l’Estat i amb el suport  dels sindicats , cadascuna i cadascú segons la seua decisió.