La Cooperativa Huerta Santa Ana, visita Ninos Monpeixet

09 març 2018

El passat divendres, la Cooperativa Huerta Santa Ana de Gines, Sevilla, va visitar l’Escola Ninos Monpeixet de Picassent. Aquesta cooperativa educativa va decidir fer una parada en el seu camí per valència a l’escoleta de Picassent per poder conèixer-nos i compartir una jornada on ens em conegut, em parlat de les trajectòries de les cooperatives, de quin es el model educatiu de Ninos, han conegut quin es el espai de l’escoleta i com aprofitem tots els espais com a espais educatius, com pensem i definim cada racó que tenim, etc.

Per a les Escoles Infantils Ninos, sempre es un plaer poder compartir la saviesa educativa d’altres cooperatives d’ensenyament. I volem ficar de relleu aquestes iniciatives, que ens acosten, en enriqueixen i fan més gran el món cooperatiu.