Ninos present a les Jornades Professionals de l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja

12 març 2018

Un any més les Escoles Infantils Ninos, hem estat partícips de les Jornades Professionals que organitza l’IES Berenguer Dalmau de Catarroja i que portaven per títol “El futur a la teua mà”. En aquesta ocasió van ser Nati Sobrevela i Aurora Díaz, Coordinadora i Psicòloga respectivament de l’Escola Infantil Municipal Ninos Monpeixet de Picassent, les persones que es van traslladar per orientar l’alumnat sobre l’etapa de l’educació infantil de primer cicle.

En aquesta cita, ambdues van explicar a l’alumnat congregat quin és el projecte que duem a terme a la xarxa d’escoles Ninos, quina és la nostra metodologia, quina és la mirada que des de les Escoles Ninos tenim cap a la primera infància, com treballem per desenvolupar totes les potencialitats que l’alumnat té, respectant al mateix temps els ritmes de cada un i tot això mitjançant el joc, l’experimentació, etc.