Tot camí reporta un aprenentatge

13 març 2018

Perquè caminar es conèixer, nous llocs, noves persones, noves formes de mirar la vida, d’entendre la professió… Perquè caminar engrandeix l’anima amb les experiències que ens aporta el camí. Per això, perquè som professionals inquiets, que estem sempre oberts a nous aprenentatges, a cooperar, crear xarxes de col·laboració entre companys de professió, etc. Des de les Escoles Infantils Ninos una vegada més em anat a compartir camí a les Escoles Bressol a Catalunya.

Aquest viatge programat per l’Associació de Mestres Rosa Sensat, el vàrem realitzar els dies 26, 27 i 28 de febrer i ho férem junt a l’alumnat de 1er i 2on del Cicle d’Educació Infantil de Florida Universitària, junt a dues professores de l’equip docent del cicle.

Les escoles visitades van ser l’EB La Ginesta, de Sant Feliu de Llobregat; l’EB Cabusset i l’EB La Granota, del Prat de Llobregat; i l’EBMV Horta Vermella, de Vic. A més, l’Associació Rosa Sensat també ens va oferir un espai de reflexió conjunta amb Irene Balaguer i Rosa Ferrer, on vam poder compartir i aprofundir més sobre els projectes de les escoles visitades.