El temps passa molt de pressa

21 març 2018

El temps passa molt de pressa, però ja fa 5 anys de la unió de dos projectes, el de Ninos amb l’Escola Monpeixet. Una unió sòlida per la visió compartida de transformar l’etapa de l’educació infantil de primer cicle, generant en l’entorn i a les famílies una cultura de la infància viva i capaç de transcendir a molts altres àmbits a part de l’escolar.

L’Escola Infantil Municipal de Picassent, que al llarg dels seus 8 anys ha acollit a més de 700 xiquets i xiquetes a les seues aules, ha celebrat el 5é aniversari del centre com Ninos Monpeixet. La seua coordinadora, Nati Sobrevela, ha destacat que durant aquest temps “hem pogut compartir el més bonic que té una localitat, els seus xiquets i xiquetes, que són en definitiva el nostre futur.” Un projecte -ha dit- “del qual gaudim amb l’ajuda de l’Ajuntament i la col·laboració de molts agents locals i com no, amb les nostres famílies, intentant dibuixar per a la infància un futur prometedor”. La jornada s’ha desenvolupat amb diverses activats per realitzar en família i l’actuació de Rodamons.