L’ESCOLA INFANTIL DE PRIMER CICLE NINOS AYORA JA ÉS UNA REALITAT

27 març 2018

El passat 23 de març de 2018, amb gran assistència de públic, es va celebrar en la Casa de la Cultura de la localitat d’Ayora, la primera sessió informativa per a donar pas a l’inici de la matrícula de la primera escola infantil (0-3 anys) autoritzada per la Consellería, de la localitat.

Al llarg de la sessió es va informar a les persones assistents respecte al projecte educatiu del centre, el procés de matrícula, els serveis oferits, i la importància de la cura i educació de l’alumnat en aquestes edats.

Laura i Verónica, les dues emprenedores que lideren el projecte, van aprofitar per a mostrar un plànol de l’escola la construcció de la qual i equipament finalitzarà en breu. El centre compta amb 5 aules equipades que podran visitar-se en la Jornada de Portes Obertes que se celebrarà el pròxim 26 de maig.

Durant aquest temps està oberta la matrícula que es podrà formalitzar-se on line a través de la pàgina web https://www.escolesinfantilsninos.com/es/ninos/ayora/

L’alumnat matriculat abans del 30 abril disposarà d’un descompte del 50% en la matrícula.