Setmana de la Primera Infància d’Albal

17 abril 2018

Les experiències d’aprenentatge en els primers anys  de vida són una  empremta inesborrable que ajuden a xiquets i xiquetes a aprendre a relacionar-se i a desenvolupar les seues capacitats dins i fora de l’escola. L’adquisició d’aquests valors i habilitats en un espai de llibertat és, en essència, un dels grans objectius que inclou el model educatiu de Ninos Escoles Infantils, un projecte cooperatiu compromès amb la cultura de la primera infància, que creu en l’educació com a motor de canvi de la societat.

Ninos Escoles Infantils vol compartir un any més les seues inquietuds al voltant del paper que ha de tindre l’educació en les edats més primerenques,  una qüestió que ens fa reflexionar cada dia i amb la qual treballem per oferir un servici de qualitat, amb un projecte educatiu d’avantguarda que  dóna resposta a les necessitats educatives de les nostres famílies.

En aquest context, us informem que des de l’Escola Infantil Municipal d’Albal, enguany hem organitzat la Setmana de la Primera Infància: Un món ple d’emocions, una fita on l’equip pedagògic oferirà entorns, ambients i experiències que permetran a la primera infància enlairar en aquest fascinant viatge amb destinació als més variats sentiments. Allò que ens toca el cor,  allò que ens deixa una petjada emocional, ho recordarem sempre:  Un aroma, una música, una imatge, una carícia, un sabor, una experiència…

Confiem a fer que participeu en aquest important punt de trobada amb el qual volem refermar el nostre compromís amb la primera infància per acompanyar en el creixement, el descobriment i l’educació al nostre alumnat.