ARREPLEGUEM EL NOSTRE GUARDÓ!

02 maig 2018

Com diu el refrany, A cal sabater, sabates de paper! I a Ninos Carlet, un guardó ben merescudet!

Tenim la satisfacció de poder comunicar-vos des de L’Escola Infantil Municipal Ninos de Carlet ha estat guardonada amb el Premi Sambori, de narrativa en valencià, al millor treball d’aula 0-3 anys, de la Comarca de la Ribera Alta.

El nostre conte anomenat “Les Nostres Besades” feia una parada en els diferents moments del dia a l’escoleta on compartim amb tots i totes, les nostres diferents besades; de vegades dolçes com el xocolate i d’altres una mica agridolçes com el llimó.

Aquest reconeixement es feia evident el passat dia 20 d’abril a Rafelguaraf, on arreplegàrem el nostre guardó.

Gràcies a cadascú i cadascuna de tots i totes vosaltres, infants de les nostres classes de Rogeta, Tico i Eli. Sense vosaltres no ho haguérem pogut aconseguir.

 

FELICITATS!