Eines per al canvi.

10 maig 2018

Dins de la formació organitzada en el pla Eines per al Canvi, adreçada a les escoles del Grau i Massarojos, Ninos Escoles Infantils va tenir la sort de poder compartir amb totes dues una jornada on reflexionar sobre la nostra experiència en relació a la documentació pedagògica.

En aquest marc i fruit de la relació va sorgir la possibilitat de fer una visita a una de les nostres escoles. En aquest cas i acompanyades per Montse Marco, Assessora d’Infantil al Cefire de València vam visitar l’escola de Picassent i vam aprofitar per reflexionar sobre moltes de les qüestions que treballem en el curs, vam veure els espais i com s’adapten al treball diari i al projecte educatiu i vam compartir moltes reflexions més.

Sens dubte aquestes experiències són sempre enriquidores.