NINOS AIORA OBRI LES SEUES PORTES

18 maig 2018

SERVEI DE QUALITAT PERA XIQUETS I XIQUETES DE 0 A 3 ANYS

El centre d’Educació Infantil Ninos d’Aiora, celebrarà la inauguració de l’escola dissabte que ve 26 de maig des de les 11 hores fins a les 13:30 hores. Sens dubte una ocasió molt esperada ja que l’escola és l’únic centre homologat i subvencionat per la Conselleria d’educació, i que ofereix per tant totes les garanties quant a les instal·lacions, el desenvolupament d’un projecte educatiu i la titulació del personal a cura dels xiquets i xiquetes. En la inauguració comptarem amb una actuació teatral, orxata i activitats que permetran a tots els veïns i veïnes conèixer les instal·lacions i el projecte educatiu del centre.

Al capdavant de l’escola estaran Laura Miquel i Verónica Rubio, dos joves ayorinas, que associant-se a la xarxa d’Escoles Infantils Ninoshan trobat la fórmula per a oferir a la població d’Aiora un servei educatiu de qualitat per a la primera Infància.

L’escola situada en el carrer Somadillacomptarà amb 5 aules que albergaran alumnat des de les 16 setmanes fins als 3 anys. El centre comptarà amb 1 aula per a bebès, 2 aules per a alumnat d’1 a 2 anys i 2 aules per a alumnat de 2 a 3 anys, totes elles amb accés a àmplies zones exteriors que no solament s’utilitzaran com un espai de joc, si no que es convertiran en una prolongació de l’aula.

Amb una mirada compromesa amb la importància de l’educació infantil i amb el convenciment de tenir un excel·lent projecte educatiu avalat per la marca Ninos, en l’escola es treballarà amb l’objectiu de traure el millor de cada xiquet i xiqueta, en un entorn que es preocupa al màxim per l’afectivitat i el benestar dels infants.