Aiora inaugura el seu primer centre d’educació homologat

28 maig 2018

Ninos Escoles Infantils hem inaugurat a Aiora el primer centre d’educació infantil homologat de la població. Amb prop de 400 metres quadrats construïts i més de 185 metres quadrats de zona exterior de jocs, el centre educatiu tindrà una capacitat de 78 places escolars, per a xiquets i xiquetes des de les 16 setmanes fins als 3 anys.

L’equip docent d’ha organitzat una jornada de portes obertes per a les famílies del futur alumnat i persones interessades a conèixer aquest nou projecte educatiu. Durant la jornada, les persones assistents han tingut l’oportunitat de conèixer cinc aules equipades amb mobiliari transformable, materials i textures naturals, espais que conviden a crear i experimentar a través d’experiències. En definitiva, aules que es converteixen en “mons”.

També ha preparat diverses activitats perquè els xiquets i xiquetes coneguen la seua nova escola. Una batucada, teatre i tallers didàctics són algunes de les dinàmiques que convidaran a la primera infància a jugar, imaginar, a inventar, interaccionar amb l’entorn i a descobrir nous ambients…