Ninos, una escola acollidora

10 setembre 2018

La xarxa d’Escoles Infantils Ninos ha començat amb el període d’acollida del seu alumnat. Xiquets i xiquetes que hem rebut oferint-los tot l’afecte perquè es puguen sentir com a sa casa.

Durant aquests primers dies les famílies ens ajuden a conèixer millor els seus tresors. Parlem, juguem, descobrim nous espais, olors, textures… un nou món que ens abraça i que ens convida a aprendre. També plorem un poquet, però és una emoció que ens ensenya que tenim afectes i això també ens agrada compartir-ho.

Aquests dies són, sens dubte, la foto fixa d’un nou record. Un moment que sempre romandrà en les nostres memòries. Les nostres educadores, les seues primeres paraules, els moments viscuts i compartits amb els nous companys i companyes. La nostra primera escola!

Encetem el curs experimentant noves sensacions, amb il·lusió d’aprendre i descobrir tot un món que s’obri pas davant els nostres ulls. Un món que podrem palpar amb les mans. Un món ple de nous sons i matisos.  El món de Ninos.

Per això ens agrada anar a l’escola.

Feliç infància a tots i totes!