ELS REPTES FAN PROGRÉS

24 setembre 2018

Les companyes de Ninos participen enguany en una iniciativa de la professora Andrea Pons per a l’alumnat de primer del Cicle Formatiu d’Educació Infantil, anomenada EDUREPTES.

El projecte consisteix en que 5 empreses proposen a l’alumnat  un repte real, basat en les necessitats actuals de cada empresa, relacionat amb l’educació. En el cas de les Escoles Infantils Ninos, hem presentat el repte de descobrir com treballar les propietat físiques de la matèria a través de materials naturals (pes, color, textura, mida, temperatura…). Revisant les normes de seguretat que han de tenir aquests materials, la importància de la sostenibilitat i la seva categorització segons el nivell evolutiu de l’alumnat.

Divendres 14 va ser la presentació i l’alumnat es va mostrar interessant en les 5 propostes. Desitgem que siga un curs emocionant i profitós i que cadascun dels reptes exposats troben una solució fantàstica. Endavant Andrea per aportar el teu granet al canvi en l’educació.