Reconeixement de Bones Pràctiques d’UNICEF

30 octubre 2018

Ninos Gestió Educativa ha rebut el reconeixement de Bones Pràctiques d’UNICEF pel projecte “L’espai somniat” realitzat per l’equip de l’Escola Infantil Municipal Ninos-MonPeixet de Picassent. El lliurament serà el 27 de novembre al Palau de Congressos d’Oviedo.

L’Espai Somniat és un projecte de transformació de l’espai exterior de l’escola en un espai pedagògic; aquesta transformació no ha sigut solament física, sinó que ha comptat amb un gran component emocional, una cura de la naturalesa, una creença en les capacitats de la infància,  així com en la implicació de l’equip educatiu i de la comunitat.

Aquesta proposta és un reflex de la nostra competència “Créixer convivint” perquè ha sigut possible gràcies  a la col·laboració de les famílies de l’escola i de la relació amb altres entitats com el Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de l’Ajuntament d’Alcàsser.

Aquesta és una manera de demostrar que l’educació es pot fer “Créixer convivint”, per a tenir una escola oberta, una escola participativa, un Espai Somiat…

Perquè els somnis de vegades es fan realitat!

Enhorabona a tot l’equip!