NINOS XÀTIVA, PREMI A LA INNOVACIÓ

17 abril 2019

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva i La Costera, premia a Ninos Xàtiva per la seua innovació.

ADEXA ha reconegut la labor de l’Escola Infantil Ninos de Xàtiva en la seua 7a GAL·LA DE PREMIS ADEXA, una gala consolidada i un referent en el món empresarial de la comarca.

En aquesta, es reconeix la labor de les empreses de la ciutat i donant valor als directius i empresaris mitjançant el lliurament de huit guardons que reconeixen la trajectòria empresarial, l’expansió, la indústria, el comerç, l’empresa familiar i la innovació, entre altres.

En aquesta edició s’ha reconegut la labor de Ninos, un centre educatiu que treballa des de més de 8 anys per a oferir un servei diferent i innovador en el qual la primera infància puga desenvolupar-se a través del joc i l’experimentació.

Una escola dissenyada amb espais polivalents, diàfans, amplis interrelaciona’ls, accessibles i segurs. Espais vius en tots els sentits, on l’instint natural dels xiquets i les xiquetes els conviden a explorar, jugar, descobrir i connectar amb el seu entorn.

Des de Ninos volem agrair aquest reconeixement, que impulsa una labor tan important per a nosaltres com és la dignificació d’aquest sector i el reconeixement del mateix com una etapa educativa. La innovació és sens dubte un segell d’identitat en el nostre centre i el nostre projecte educatiu, que es troba en constant creixement.