Temps per compartir somriures, paraules i reflexions

04 setembre 2019

Un nou curs comença i en Ninos ho fem de la millor manera possible: compartint temps, somriures, paraules i reflexions. Cada persona se’n du una imatge i una frase que l’acompanyarà en la seua tasca docent i cada escola un llibre per a la biblioteca pedagògica que hi ha en cada centre.

En aquestes primeres jornades del curs hem tingut, també, el privilegi de compartir la saviesa d’Angélica Sátiro i la seua mirada sobre la infància, tan a prop de la nostra: la importància de jugar, el valor de la paraula, la necessitat d’expressió en qualsevol llenguatge, la diversió de la provocació, el contacte amb la natura, la reflexió sobre una ciutadania creativa…

Per una educació holística reivindiquem la importància de la connexió: amb les criatures, amb les famílies, amb la societat, amb l’ambient i sobretot amb nosaltres mateixa.

Donem la benvinguda al nou curs amb tota la il·lusió i amb una nova mirada cap a la innovació educativa per gaudir del tresor més gran que ens aportes les famílies: les seues criatures.