Mediaset i Ninos units per ‘El joc com a base de l’aprenentatge’

05 novembre 2019

El grup audiovisual inicia aquest mes una campanya en la qual el joc és protagonista com a base de l’aprenentatge i com a valor a potenciar i implantar en la societat

La campanya ‘12 mesos 12 causes’, de Mediaset, de la mà del mestre Francesco Tonucci, posa el focus, en la importància del joc en l’aprenentatge. Des de les Escoles Infantils Ninos desenvolupem des de fa més de 10 anys aquest concepte com a base de la nostra metodologia. El nostre projecte educatiu ve marcat per l’experimentació, el descobriment, la generació de pensament crític, etc… Un projecte que fomenta la creativitat en l’alumnat, la cooperació i l’autonomia entre altres competències.

A les Escoles Infantils Ninos, sempre hem fugit de procediments o metodologies que encotillen el procés d’aprenentatge. Que redueixen el coneixement a l’aprenentatge de conceptes a través de fitxes, que limiten la creativitat, i ofereixen una sola resposta vàlida, etc.

En Ninos, apostem per un procés de transformació educativa i social, que parteix des de la infància i permet explorar, experimentar, divertir-se i desenvolupar la llibertat i la imaginació de les persones. Seguim el consell del mestre Tonucci i mirem el món i el nostre treball amb els ulls d’un xiquet, sent conscients que és en aquesta primera etapa de la vida, on es posen els fonaments i que el nostre paper com a centre educatiu és permetre un desenvolupament òptim a tots els nivells, enfortint les potencialitats que tots i totes tenen.

https://www.mediaset.es/12meses/