Realitza la teua preinscripció totalment online

14 març 2020

Les Escoles Infantils Ninos, posem en marxa el procés de preinscripció en els nostres centres totalment online.

Atenent a les mesures i recomanacions sanitàries que tots i totes estem duent a terme en aquesta situació, des de les Escoles Ninos hem treballat per poder dur a terme el procés de preinscripció en els nostres centres de manera totalment online.

De moment aquesta mesura afectarà les escoles d’Albal, Alfafar, Carlet, Meliana, Picanya, Picassent i Quart de Poblet. El procés es pot iniciar a través del nostre web https://www.escolesinfantilsninos.com/proces-online/ Un cop omplert el formulari de Preinscripció, a través de correu electrònic, rebran les instruccions per finalitzar el tràmit del procés de manera totalment en línia.

#QuedateEnCasa