Coneix-nos i forma part de la nostra família.

27 abril 2020

Sentir-nos prop de les nostres famílies i el nostre alumnat està sent una cosa fonamental que durant tota aquesta crisi sanitària hem dut a terme des de les Escoles Infantils Ninos.

Ara també volem estar prop de les futures famílies que compartireu amb nosaltres el pròxim curs escolar. I per això us deixem en aquest xicotet vídeo, una finestra on apuntar-vos al nostre fantàstic món. Un món en el qual no hem deixat de Pensar amb el cos, viure amb un somriure, jugar amb la imaginació i parlar amb les emocions. Tot sempre per no deixar de créixer convivint.

Us convidem a conéixer-nos, a saber més de nosaltres a través de les sessions informatives online i a formar part de la nostra família, ja que tenim la matrícula oberta per al pròxim curs i els tramites es realitzen totalment online.

Ninos Escoles Infantils;

Un lloc feliç on ser com sóc.