Espais segurs i saludables

02 setembre 2020

Comença el curs i volem dedicar aquesta primera publicació, al personal de cuina i neteja dels nostres centres. Hui més que mai es fa visible la importància del treball d’aquesta part de l’equip, les tasques del qual permeten desenvolupar l’activitat lectiva amb les màximes garanties i cuiden de la salut i l’alimentació dels infants.

Per això, aquest personal de cuina i neteja ha rebut una formació específica en prevenció de la COVID19. El curs: CURS DE NETEJA i DESINFECCIÓ i PRÀCTIQUES CORRECTES D’HIGIENE PER A la PREVENCIÓ DE LA COVID-19, ha sigut impartit per Rubén Martínez, Assessor de Qualitat de CYGNUS. Ha sigut una jornada molt enriquidora, i també ens hem empoderat perquè hem adoptat totes les mesures necessàries i alguna més extra.

Així que podem obrir les escoles amb tranquil·litat: Tenim uns espais segurs i saludables!

Endavant amb el sorprenent curs 2020-2021.

Consulta més informació en l´Espaci CoVID -19.