Un Món Acollidor

14 setembre 2020

La xarxa d’Escoles Infantils Ninos hem començat el curs, amb el període d’acolliment del nostre alumnat. Encara que diferent als cursos anteriors, per totes les mesures de seguretat que duem a terme tots els dies. No hem perdut ni un sol polsim de l’afecte amb el qual rebem als xiquets i xiquetes perquè es puguen sentir com a la seua casa.

Durant aquests primers dies les famílies ens ajuden a conèixer millor els seus tresors. Parlem, juguem, descobrim nous espais, olors, textures… un nou món que ens abraça i que ens convida a aprendre. També plorem una miqueta, però és una emoció que ens ensenya que tenim afectes i això també ens agrada compartir-ho.

Aquests dies són, sens dubte, la foto fixa d’un nou record. Un moment que sempre romandrà en les nostres memòries. Les nostres educadores, les seues primeres paraules, els moments viscuts i compartits amb els nous companys i companyes. La nostra primera escola!

Comencem el curs experimentant noves sensacions, amb il·lusió d’aprendre i descobrir tot un món que s’obri davant els nostres ulls. Un món que podrem palpar amb les mans. Un món ple de nous sons i matisos.  El món de Ninos.

Per això ens agrada anar a escola.

Feliç infància a tots i totes!