PREMIS SAMBORI 2020

14 octubre 2020

Per moments sembla que el món s’ha detingut, però no és així! Seguim i amb bones notícies!

Notícies com rebre una telefonada a l’escola per a comunicar-nos que  havíem sigut guardonats pel Premi Comarcal de la Fundació Sambori 2020, que té com a objectiu principal promoure i difondre l’ús literari del valencià en l’àmbit escolar.

A més, de ben segur que per a molts xiquets i xiquetes ha sigut la seua primera creació literària. A l’Escola Infantil Municipal de Carlet han tingut l’oportunitat d’endinsar-se de ple per a crear la història, donar-li color, expressar emocions i posar-li per nom “AQUELLA TACA NEGRA”. En la qual hem treballat per a conscienciar a la població del canvi climàtic, i de les deixalles que aboquem en la mar.  Des de L’Horta Sud, el jurat del Guaix també ha decidit premiar a una altra de les nostres escoles. Ninos Albal ha rebut amb els braços oberts el premi Sambori 2020 pel conte “AMICS PER SEMPRE”, que parla de l’enriquidores que poden ser les diferències i de la integració.

És cert que no podrem compartir junts (xiquets, famílies i personal educatiu) el reconeixement de la recollida del premi, però des de les escoles volem felicitar i fer un esment molt especial a l’alumnat que va participar en la creació d’aquestes obres.

Sempre sereu part d’aquesta família NINOS!