Menu

colabora banner 1

COL·LABORA AMB NOSALTRES

A Ninos concebem una escola oberta a la participació de les famílies, compromesa amb la població i amb l’entorn.

Des d’aquesta perspectiva, les nostres escoles estan obertes a possibles col·laboracions amb qualsevol entitat o associació, des del punt de vista de plantejar activitats extraescolars, cursos o tallers puntuals, o d’establir col·laboracions per a dur a terme projectes d’integració, intergeneracionals, etc.

 

Tot seguit hi ha projectes que desenvolupem actualment:

 

 

PROJECTE INSPIRA’T:

 

Inspira’t és un projecte que duem a terme a l’escola infantil municipal de Quart de Poblet amb l’associació Inspira’t en el qual treballem la integració d’alumnat amb necessitats especials, mitjançant la cura de l’hort escolar que tenim al centre

 

PROJECTES INTERGENERACIONALS:

 

A les escoles Ninos tenim diversos projectes amb diferents associacions l’objectiu dels quals és que els menuts compartisquen experiències amb els majors. Actualment fem activitats amb:

Centre Residencial de persones majors SABA de Picassent.

Programa Formatiu de Qualificació Bàsica de l’ajuntament d’Alcasser.

 

PROJECTES D’OBRA SOCIAL:

 

Des de les escoles Ninos col·laborem en diverses campanyes, amb diferents ONG i amb moviments d’acció social. L’objectiu és aportar el nostre gra d’arena com a organització i conscienciar d’una realitat tant les famílies com l’alumnat, que els inculque el valor de la solidaritat.

Cruz Roja:
cruz_roja
Fundación Glorr:
glorr
Campaña Solidaria Mariola:
logo_mariola