Menu

RECONEIXEMENTS ATORGATS A NINOS

 

   2016 

 

Reconeixement de Bones Pràctiques en favor de la infància per part d’UNICEF a Ninos Gestió Educativa d’Escoles Infantils per el seu projecte Setmana de la Primera Infància.

 

 

 

   2015 

 

premio_floridaReconeixement per part de Florida Universitària a Ninos Gestió Educativa d’Escoles Infantils per la seua contribució a la Formació d’alumnat en Centres de Treball (FCT).

 

huertos

Tercer Premi en la segona edició a Nivell Nacional del Premi Horts Escolars Ecològics que patrocinen la Fundació Triodos i l’Associació Vida Sana. Premiats pel projecte d’Hort Escolar de l’Escola Infantil Municipal Ninos Quart de Poblet amb la col·laboració de Inspira’t.

 

   2014 

 


fent-empresaSegell Fent Empresa: Iguals en Oportunitats.
Empresa reconeguda per la Generalitat Valenciana com a model d’igualtat de totes les persones, tant treballadors i treballadores, educadors i educadores, com en tot el nostre alumnat mitjançant la coeducació.

 

   2013 

 


premio_cruzrojaGuardó IV Jornada de Sensibilització i Implantació de Mesures d’Igualtat entre Homes i Dones, organitzat per CREU ROJA Alacant.
El guardó ha estat motivat pel Projecte Educatiu de les Escoles Infantils Ninos, la base de les quals és la igualtat d’oportunitats entre sexes, a més de per la formació contínua del personal en matèria d’igualtat i per les accions de formació i sensibilització a les famílies.

premio_effectNinos triada dins del Projecte Europeu EFFECT com a empresa referent en bones pràctiques en la Gestió del Talent, pel nostre projecte educatiu basat en el desenvolupament de competències emprenedores, en l’alumnat de 0 a 3 anys.

 

   2012 

 


premio_dpecvPremi a la Millor Empresa Cooperativa “DPECV 2012”
(Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana). Per la seua bona labor i gestió com a cooperativa valenciana d’ensenyament.


premio_dpecvFinalista al Millor Centre Educatiu Emprenedor “DPECV 2012” 
(Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana), destacant les competències emprenedores que es desenvolupen dia a dia en el seu Projecte Educatiu.

 

   2011 

 


premio_caixapopularSegon Premi CAIXA POPULAR 2011 a la Gestió Innovadora.
Ninos va rebre el segon premi, pel seu projecte d’innovació integral dels seus processos. Des de la concepció del projecte, passant pel seu desenvolupament i la seua pedagogia.