Iniciem un nou curs escolar, creant vincles.

23 septiembre 2019

L’ésser humà per naturalesa, és un ésser social que necessita les relacions amb els seus iguals per a un desenvolupament equilibrat.  Construeix vincles amb el seu entorn més immediat, fet que li proporciona una bona dosi de benestar.

Per a nosaltres és molt important dirigir tots els nostres esforços en el dia a dia per a la creació de vincles afectius. Perquè uns dels nostres objectius es aconseguir el benestar del xiquet i de la xiqueta.

A la xarxa d’Escoles Infantils Ninos hem començat amb el període d’acollida de l’alumnat. Xiquets i xiquetes que hem rebut oferint-los tot l’afecte perquè es puguen sentir com a sa casa.

Durant els primers dies d’escola, un dels nostres objectius és crear un ambient afectiu i segur per a cada xiquet i xiqueta, de calma i proximitat amb les famílies, compartint estos primers dies d’escola amb elles per a fer més facilitador el moment de separació de les seues figures d’afecció més importants fins al moment. L’inici de l’escola representa un pas molt important cap a una socialització sense la presència física de la seua família.

Després de vivenciar esta primera etapa, tant els xiquets i les xiquetes com les seues famílies i l’equip educatiu hem pogut establir relacions i vincles que ens permetran desenvolupar-nos com una gran família.

Benvingut i benvingudes a la família Ninos!!!