Menu

FORMACIÓ A ENTITATS

Un dels objectius que ens marquem com a cooperativa valenciana dedicada a l’educació és liderar el canvi que es reclama en el sector. Hi ha molts exemples europeus que ens marquen quina és la tendència i cap a on hem d’anar.

Des de Ninos fa molt de temps que treballem en els nous paràmetres metodològics i gràcies a un equip de professionals multidisciplinari són moltes les oportunitats que hem tingut de formar tant a alumnat com a professorat, famílies, etc.

Per a nosaltres, liderar en el nostre sector el canvi i fer-lo extensible al nostre entorn és un compromís, per això desenvolupem moltes i diverses propostes de formació.

 

 Uns quants exemples, entre altres, són els que hi ha tot seguit: 

 

CONFERÈNCIES

Ponència «Emprenent en 0-3. Un camí necessari» al DPECV 2013.

Ponència «Model Ninos», en la taula redona «Xicotets Creadors», en què desenvolupa les experiències viscudes d’un projecte en continu creixement en què l’alumnat és el centre de qualsevol proposta educativa i la creativitat, la iniciativa i les mil i una maneres d’afrontar-la són qüestions clau del model Ninos.

Ponència «Escola oberta en un marc de ciutat educadora», en la segona jornada «Psicologia en l’Escola Infantil» organitzada per l’Il·lustre Col·legi de Psicòlegs de València.

FORMACIÓ CENTRES EDUCATIUS

Presentació del Projecte Educatiu de les Escoles Infantils Ninos a l’alumnat de segon curs del Grau de Magisteri d’Infantil de la Universitat Jaume I de Castelló.

Conferencia “Pensar amb el cos”. Dirigida a l’alumnat de 3º de Grau d’Educació Infantil de la Universitat de València.

En les escoles Ninos rebem cada curs a alumnat del Cicle de Tècnic Superior en Educació Infantil que tenen la possibilitat de conèixer in situ com es desenvolupa el projecte Ninos a partir d’experiències pràctiques que duen a terme en la visita.

Alguns centres que ens visiten són:

Florida Universitària.
CP Baladre i Ausiàs March de Picanya.
IES de Puçol.
IES Número 1 de Requena.
IES Marjana de Xiva.
IES La Safor de Beniarjó.
IES Eduardo Primo Marqués i l’escola Sant Bernat de Carlet.
CEP Misericòrdia de València.
IES Gabriel Miro d’Oriola.
IES Figueres Pacheco de Mutxamel.
IES Faitanar de Quart de Poblet.

FORMACIÓ PROFESSORAT

Formació «Un model educatiu per competències emprenedores». Adreçada al personal docent de Florida Universitària del cicle formatiu i del grau d’Educació Infantil.

Curs formatiu «Didàctica de la ciència en Infantil», promogut i subvencionat pel CEFIRE d’Alacant. Adreçat al personal docent del CP Arbre Blanc de Mutxamel.

ninos formacion entidades educativas banner

ALTRA FORMACIÓ

Escola de pares municipal de Mutxamel. Ponència «Cal frustrar els xiquets per a educar-los?».

Centre de salut de Xiva. Xarrada «Moviment, sensació i emoció».

Setmana de la Dona de Xiva. Xarrada «+ Coeducació = Felicitat».

II Fira de la Salut d’Alfafar. Ponència «Benestar des dels primers anys de vida. Indicadors d’un creixement psicològic saludable».

Centre de Salut de Benetússer. Xarrada «Alimentació amb afecte».

Setmana cultural d’Oliva. Xarrada «Importància de l’alimentació infantil».

CENTRES FP DUAL

«Estudiant a Florida Universitària tens la possibilitat de fer la formació DUAL a Ninos».

Les nostres escoles acullen anualment alumnat de FP dual, amb la possibilitat que complementen la formació, que adquirisquen experiència en un model pedagògic basat en el desenvolupament de competències, que dista de l’educació tradicional que s’imparteix en altres centres escolars.