Menu

Escola Infantil Municipal LA MANDARINA de Picanya

L’Escola Infantil Municipal LA MANDARINA de Picanya, un centre educatiu públic de titularitat municipal que gestionem des de Ninos, es va inaugurar en 2009.

El centre compta amb una capacitat total de 107 places escolars, per a xiquets i xiquetes des de les 16 setmanes fins als 3 anys. De les quals 60 places són gratuïtes. Amb uns 550m2 construïts i més de 350m2 de zona exterior de jocs, al que es té accés directe des de totes les aules i estades, l’escola pretén oferir la millor de les opcions educatives a les famílies de la localitat.

Al capdavant de l’escola hi ha un equip de professionals titulades, que des del desenvolupament vocacional de la seua professió, senten passió per l’educació. Professionals que treballen perquè els xiquets i les xiquetes desenvolupen plenament les seues capacitats, oferint-los les ajudes i els reptes que necessiten per a aprendre i desenvolupar-se de manera harmònica.

EQUIP

   EDUQUEM AMB EL COR 

Els nostres equips, persones il·lusionades amb l’aprenentatge i la cultura, es troben en formació contínua per a oferir el millor de si mateixes dia a dia.

Des de la coordinació del centre, passant per les educadores, el personal de cuina i neteja, les psicòlogues, el personal de manteniment, etc. El valor de les escoles Ninos és el valor de les persones.

La relació amb les famílies és fonamental per a poder fer una tasca educativa coherent. Pretenem ser una prolongació de la família del nostre alumnat, per això, les famílies sempre són part fonamental en la nostra tasca educativa. Concebem una escola oberta, compromesa amb la població i amb l’entorn.


“Obrim portes a somiar, imaginar, sentir, estimar… a ser els i les protagonistes de la nostra historia.”

María Amparo Miralles (Coordinadora de l’Escola).

DADES DE CONTACTE

Serveis

Horari d’escolarització de 9:00 a 12:00 i de 15:00 a 17:00.

Servei de menjador de 12:00 a 15:00. Cuina pròpia, casolana i basada en la dieta mediterrània. Menús adaptats a les necessitats i supervisats per una nutricionista.

Horari de conciliació de 7:00 a 9:00 i de 17:00 a 20:00. Flexibilitat horària, les portes del centre sempre estan obertes per a atendre les necessitats de les famílies.

Durant els mesos de juny i setembre es manté, sense cost addicional, el servei a les vesprades. Així com els dies laborals de les festes de Nadal i Setmana Santa (segons calendari escolar).

Escola plurilingüe. Llengua vehicular valencià. Iniciació a l’anglès.

Especialista en Idiomes que reforça una vegada a la setmana l’anglès.

Equip psicoeducatiu integrat en el projecte que atén cadascuna de les necessitats particulars. Assessora i acompanya a les famílies tant individualment com en grup.

Sala de lactància.

Hort escolar.

Escola d’Estiu.

Servei de Menjador

Les escoles Ninos ofereixen a l’alumnat quedar-s’hi a menjar i fer la becada en la franja horària de les 12 a les 15 hores.

Els menús estan adaptats al procés evolutiu de les criatures, a les al·lèrgies i intoleràncies i a les variacions per cultura o religió.

També hi ha la possibilitat de continuar amb la lactància materna, tant de manera presencial com mitjançant l’admissió de la llet materna que han extret prèviament.

Rebreu mensualment la informació del menú escolar, elaborat per una nutricionista i adaptat a la dieta de cada criatura (triturat, intoleràncies, al·lèrgies, etc.). A més, cada dia trobareu per escrit la informació sobre el menjar, la becada i el control d’esfínters de la vostra filla o del vostre fill.

El servei es pot contractar de manera fixa o esporàdica.

Centre autoritzat i subvencionat per:
logo_generalitat02logo_PICANYA

Premis Sambori

Atorgats per la Fundació Sambori, aquests premis són un reconeixement a la labor de promoció i difusió de l’ús literari del valencià dins de l’àmbit escolar.

2010 – Premi Comarcal.
2010 – Finalista al País Valencià.
2011 – Esment d’Honor.
2012 – Premi Comarcal.
2013 – Premi Comarcal.
2013 – Finalista al País Valencià.

Beneficis Socials per a famílies nombroses

Matrícula Gratuïta i descompte del 10% en el menjador mensual per al primer fill o filla matriculat i 25% de descompte per als successius.

Aquest descompte s’arreplega dins del Pla + Famílies.

Aquesta informació no té caràcter contractual.

  LES DISTINTES PROMOCIONS I BENEFICIS SOCIALS QUE L’ESCOLA OFERIX NO SÓN ACUMULABLES ENTRE SI.