CONEIX UNS ESPAIS D’INFINITS APRENENTATGES

12 març 2021

Tal vegada penses que et parlarem d’una cosa molt nova en la teua població i pot ser que efectivament per a tu ho siga, però en realitat volem presentar-te un projecte que porta més de 10 anys acompanyant-vos. Estem parlant de les Escoles Infantils NINOS.

Volem anunciar-te que obrim la matrícula als nostres centres. Com sempre, encara que adaptats a les circumstàncies, les Escoles Infantils Ninos, realitzarem una Jornada de Portes Obertes ONLINE, a partir de la qual, es donarà principi als processos de preinscripció i matriculació. Podeu inscriure-us a les Jornades de Portes Obertes a través de la web dels centres www.escolesinfantilsninos.com

Volem convidar-te a descobrir aquest fantàstic projecte, liderat per persones d’aquesta cooperativa valenciana, que asseguen autèntica passió per l’educació i una motivació extraordinària pel seu treball. Professionals que, en contínua formació, ofereixen a la primera infància tot allò que aquesta requereix: treballar la singularitat de l’alumnat, respectant els seus ritmes; treballar l’autonomia, el desenvolupament de les emocions, despertar una forma de pensar oberta, l’empatia, la curiositat, etc. Mitjançant un projecte educatiu propi que recull el millor de les corrents educatives més innovadores. Amb una cura sentida de l’estètica i presentació dels espais. Tenint en compte sempre que l’escola és i ha de ser un mecanisme de transformació social que, de la mà de les famílies, treballe per a fomentar la millor versió i el desenvolupament de tota la potencialitat del seu alumnat.

Volem acompanyar-vos en aquesta etapa de la criança i que us enamoreu d’un projecte del qual ens sentim totes les persones que el desenvolupem profundament orgullosos. Endinseu-vos en aquests espais de joc i espais de vida, que són les Escoles Infantils Ninos i descobriu la màgia de créixer.

Us esperem a les nostres Jornades de Portes Obertes.