Menu

XARXA D'ESCOLES INFANTILS

A Ninos tenim una xarxa de quinze escoles infantils, repartides per tota la Comunitat Valenciana, que ofereixen en conjunt més de 1.600 places escolars per a xiquets i xiquetes entre 0 i 3 anys.

Construïdes en una planta, las escoles infantils Ninos estan orientades a aprofitar tant com es puga la llum solar. L’organització i el mobiliari dels espais estan directament relacionats amb les necessitats educatives de les criatures, com ara són la seguretat, l’accessibilitat, la visibilitat, la intercomunicació, la flexibilitat i l’adaptació.

Són espais polivalents, diàfans, amplis, interrelacionats, accessibles i segurs. Espais dissenyats a la mesura de les criatures, que tenen en compte la diversitat de necessitats que tenen, que n’afavoreixen l’autonomia, que els permet descobrir les capacitats pròpies i que els desperten la curiositat.

Al capdavant del disseny de les instal·lacions hi ha AIC Equip, empresa d’un gran prestigi. Amb professionals de diverses disciplines relacionades amb l’urbanisme, l’arquitectura i l’enginyeria, elaboren uns projectes arquitectònics especialment dissenyats per al desenvolupament integral de l’alumnat.

En complir els requisits referits a instal·lacions, equipament i personal, la Conselleria d’Educació autoritza i subvenciona totes les escoles infantils Ninos.
CONSELLERIA_logo_largo

SERVEIS CENTRALS

Les nostres oficines centrals són a Catarroja, on hi ha els diferents departaments que donen suport a la xarxa d’escoles infantils Ninos.

Carrer Rei En Jaume 1, 2 – 46470 CATARROJA (Valencia)
961842116
infoninos@escolesinfantilsninos.comCONEIX LES NOSTRES ESCOLES INFANTILS

ninos escuela infantil municipal de albal

ALBAL

Ninos
ninos porta sud escuela infantil municipal de alfafar

ALFAFAR

Ninos
ninos escuela infantil municipal de callosa de segura
ninos escuela infantil municipal de carlet

CARLET

Ninos
ninos escuela infantil municipal de castalla

CASTALLA

Ninos
ninos escuela infantil municipal de chiva

CHIVA

Ninos
ninos escuela infantil municipal de la font d'en carros
ninos escuela infantil municipal de meliana

MELIANA

Ninos
ninos escuela infantil municipal de mutxamel

MUTXAMEL

Ninos
ninos la taronja escuela infantil municipal de oliva

OLIVA

Ninos
ninos la mandarina escuela infantil municipal de picanya

PICANYA

Ninos
ninos monpeixet escuela infantil municipal de picassent

PICASSENT

Ninos
ninos escuela infantil municipal de quart de poblet
ninos escuela infantil municipal de vinalesa

VINALESA

Ninos
ninos escuela infantil de xativa

XÀTIVA

Ninos

AYORA

Associades

EXTRAESCOLARS

En Ninos estem convençuts que l’educació ha d’iniciar el seu recorregut en els primers anys de vida. Per açò, oferim una sèrie d’activitats extraescolars, on els xiquets i les xiquetes tenen l’oportunitat de desenvolupar tot el seu potencial donant llibertat a la manipulació, a la interacció creativa i a la imaginació.

   ESCOLA D’IDIOMES 

escola idiomes (Copiar)

L’Escola d’Idiomes de Florida Universitària porta més de 15 anys en funcionament, amb un projecte innovador que fa ús de les noves tecnologies i s’adapta a les necessitats reals de l’alumnat, amb grups reduïts que afavoreixen una atenció personalitzada.

A més, compten amb un professorat expert (llicenciats/ades o natius/ives) que desenvolupen una metodologia comunicativa en què l’aprenentatge és progressiu.

Entre els idiomes que es poden estudiar a l’Escola d’Idiomes de Florida, destaquen l’anglés, el francés, l’alemany, l’italià, el valencià i el xinés, entre altres.

Les classes es distribueixen en grups de 12 alumnes com a màxim, i tenen lloc els dilluns i dimecres o dimarts i dijous de 17.30 a 18.30 hores.

Si voleu ampliar la informació, podeu preguntar en la vostra escola NINOS o telefonar a l’Escola d’Idiomes de Florida al 96 122 03 89 (demaneu per Emi Jiménez).

   ESPAI FAMILIAR 

espai familiar (Copiar)

És un servei educatiu per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que juntament amb les seues famílies poden gaudir d’un espai de convivència i socialització. Un espai de joc adaptat, on poder aprendre, divertir-se i entrar en contacte amb altres xiquets i xiquetes.

Les famílies tenen en aquest espai el punt de trobada, on poder compartir opinions, vivències, jocs, recursos, experiències, etc. Un espai on poder trobar recolze en la complexa tasca de criar i educar. Una experiència que compartiran amb altres famílies i en la qual comptaran amb la presència activa d’un professional de l’escola.

   JUMPING CLAY 

jumping clay (Copiar)

Aquesta activitat ens ofereix la possibilitat de descobrir, les qualitats i beneficis d’aquesta argila polimèrica, de còmode maneig. No és tòxica, no taca ni la roba ni el mobiliari, és fàcil de pastar i es poden barrejar colors.

Amb ella, es desenvolupa la psicomotricitat fina; es fomenta la imaginació i la creativitat, així com la capacitat de relaxació, la concentració i l’atenció dels usuaris, a partir de la creació de figures molt senzilles; potencia el treball en equip, la motivació i l’autoestima, afavorint el desenvolupament integral de l’alumnat.

A més, en impartir-se en anglès anem acostumant als xiquets i xiquetes a aquesta llengua.

   CRESCENDO 

CRESCENDO (Copiar)

Dirigit a xiquets i xiquetes d’1 a 5 anys, aquesta activitat els dóna l’oportunitat de tocar i escoltar gran varietat d’instruments, cantar cançons escollides pel seu valor pedagògic-musical i aprendre danses i balls utilitzant música clàssica.

Treballem de manera que tot es transforma en un joc, es diverteixen i aprenen.

Es preparen sessions estructurades amb activitats pensades especialment per a cada edat. El grup reduït permet que mantinguen l’atenció, gaudisquen i aprenguen.

   ENGLISH CORNER 

english corner

En English Corner Xátiva estem convençuts que l’ensenyament de l’anglès no ha de ser un acte seriós i solemne, que estiga renyit amb el riure i el fet de passar-li-ho bé.

Comptem amb una plantilla de professors natius titulats i de filòlegs bilingües, dinàmics i amb àmplia experiència.

Aprofitant que els xiquets i xiquetes són fisiològicament molt receptius i receptives, començaran a endinsar-se en l’anglès de forma interactiva des del primer moment. El domini de més d’una llengua facilita l’accés a oportunitats educatives i afavoreix el desenvolupament social, cultural i cognitiu.

   CREATIVITY IN ENGLISH 

creativity in english (Copiar)

Activitats creatives impartides en anglés, destinades a xiquets i xiquetes de 2 a 6 anys, on combinem el desenrotllament de la creativitat junt amb l’aprenentatge d’un nou idioma. És una manera diferent d’aprendre anglés.